Al doilea parking care se constuiește în comuna Prundu Bârgăului este situat în zona blocurilor RAAL și vizează amenajarea a 28 de locuri de parcare noi dar și reamenajarea urbanistică a zonei.

“O investiție, care vizează crearea de noi locuri de parcare și amenajarea zonei, inclusiv a accesului pietonal și a celui rutier, se află în execuție în zona blocurilor de la fabrica RAAL. Și acest parking este realizat din fonduri bugetare proprii” spune primarul comunei, Doru Crișan.

Proiectul vizând “Modernizare și amenajare acces pietonal, acces rutier, spații de parcare și parking auto în zona blocurilor RAAL” are o valoare de 1,5 milioane lei.
Lucrările presupun amenajarea unui parking auto cu 28 de locuri, reamenajarea urbanistică a zonei RAAL, modernizarea și amenajarea accesului pietonal și auto dar și a locului de joacă pentru copii.

Câteva detalii tehnice despre proiectul “Modernizare și amenajare acces pietonal, acces rutier, spații de parcare și parking auto în zona blocurilor RAAL, în comuna Prundu Bârgăului”:
– finanțare: buget local
– valoare contractată: 1.570.573,72lei
– valoare decontată: 524.916,44 lei
– valoare rămasă de decontat: 1.045.657,28 lei
– stadiul execuției: 65%