Începând cu data de 05.08.2020 vor reîncepe lucrările de identifiare și cadastrare a terenurilor in comuna noastră, în vederea actualizării datelor și înscrierea acestora la O.C.P.I.

Astfel, începând cu data menționată, rugăm proprietarii care dețin suprafețe de teren în sectoarele 20,21,22 și 24 din zona Doline precum și în sectoarele 115,116,117 și 118 din zona Sărata, să fie prezenți la locații pentru identificarea/stabilirea limitelor terenurilor, cu un document de identitate valabil precum și, dacă este cazul, cu documente care să reflecte modalitatea de deținere a terenului.

“Stimați cetățeni!
Pentru ca lucrărle de cadastrare (identificare și măsurare terenuri ) să se desfășoare cât mai eficient, vă rugăm să fiți prezenți la terenurile pe care le dețineți!
Amintim faptul că în acest moment, o echipă de experți topografi se află în zona Doline spre muntele Heniu iar o echipă, în zona Sărata spre Runc.
În fiecare dimineață, începând cu ora 08.00, puteți primi detalii referitoare la sectoarele ce urmează să fie identificate, de la experții topografi, la Centrul Multifuncțional, vsv de sediul primăriei Prundu Bârgăului” transmite primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan