Primar

Doru Toader Crișan

primar

Comuna Prundu Bârgăului a reușit în ultimii ani să își redobândească, pe bună dreptate, statutul de capitală a Văii Bârgăului. Am reușit să atragem fonduri substanțiale și să dezvoltăm toate domeniile prioritate: infrastructură, utilități, educație, sănătate, sport, cultură, turism și agrement, investiții care vor îmbunătăți semnificativ calitatea vieții în comuna noastră.

Activitatea 2016-2020

În cifre

de Proiecte

milioane de euro

milioane de lei

kilometri de asfalt

În ultima perioadă am atras fonduri pentru investiții care depășesc 31,2 milioane de euro, iar cu banii colectați de la cetățeni și din fondurile bugetare proprii, desfășurăm un amplu program de modernizare al comunei.

Ne bucurăm că și agenții ecomonici apreciază eforturile administrației și susțin dezvoltarea comunei și a educației prin activitățile lor.

Facem pași extrem de importanți în digitalizarea serviciilor publice și vrem să fim cât mai aproape de dumneavoastră și de nevoile pe care le aveți.

V-am arătat de-a lungul timpului, alături de colegii mei din echipa administrativă a comunei Prundu Bârgăului, că suntem mereu deschiși să comunicăm, să vă împărtășim din lucrurile bune pe care le-am făcut, dar și să învățăm zi de zi și să creștem împreună.

Vă mulțumesc pentru toată susținerea și implicarea și așteptăm să ne scrieți sau să ne vizitați.

 Cu gânduri alese,

Doru – Toader CRIȘAN

Școala generală cu clasele V-VIII

Parking auto zona Raal

CENTENARUL MARII UNIRI PE VALEA BÂRGĂULUI

BATALIONUL 817 ARTILERIE ”PETRU RAREȘ” SĂRBĂTOREȘTE 25 DE ANI DE LA ÎNFIINŢARE!

 NOUTățI

 

10 iunie – ziua eroilor

10 iunie – ziua eroilor

Astăzi, 10 Iunie, la Prundu Bârgăului, a fost adus un pios omagiu tuturor celor care și-au pierdut viața pe câmpurile de luptă sub stindardul românesc! Tuturor celor care trebuie să le fim recunoscători pentru jertfa pe care și-au asumat-o, pentru ca în aceasta zi, să...

Noul dispensar medical din Prundu Bârgăului a fost deschis!

Noul dispensar medical din Prundu Bârgăului a fost deschis!

Noul dispensar medical din comuna Prundu Bârgăului a fost deschis începând luni, 1 martie, odată cu inaugurarea Centrului de Vaccinare anti Covid de pe Valea Bârgăului. Dispensarul medical este situat în centrul comunei și are un regim de înălțime de P+1, la parter...

Informații publice

Raportul primarului

TitluDescriereDată adăugareDescarcă
Raportul primarului 2020 29-05-2020 DescarcăPreview
Raportul primarului 2019 05-06-2019 DescarcăPreview

Biografie

data nașterii

15 martie 1974

starea civilă

Căsătorit

Formular contact

13 + 11 =

Contact:

Telefon: 0744321686
Facebook: Doru Crișan

Audiențe:

Luni și joi: 8.00 – 10.00
Sari la conținut