Comuna Prundu Bârgăului a reușit în ultimii ani să își redobândească, pe bună dreptate, statutul de capitală a Văii Bârgăului. Am reușit să atragem fonduri substanțiale și să dezvoltăm toate domeniile prioritate: infrastructură, utilități, educație, sănătate, sport, cultură, turism și agrement, investiții care vor îmbunătăți semnificativ calitatea vieții în comuna noastră.

În ultima perioadă am atras fonduri pentru investiții care depășesc 27 milioane de euro, iar cu banii colectați de la cetățeni și din fondurile bugetare proprii, desfășurăm un amplu program de modernizare al comunei.

Ne bucurăm că și agenții ecomonici apreciază eforturile administrației și susțin dezvoltarea comunei și a educației prin activitățile lor.

Facem pași extrem de importanți în digitalizarea serviciilor publice și vrem să fim cât mai aproape de dumneavoastră și de nevoile pe care le aveți.

V-am arătat de-a lungul timpului, alături de colegii mei din echipa administrativă a comunei Prundu Bârgăului, că suntem mereu deschiși să comunicăm, să vă împărtășim din lucrurile bune pe care le-am făcut, dar și să învățăm zi de zi și să creștem împreună.

Vă mulțumesc pentru toată suținerea și implicarea și așteptăm să ne scrieți sau să ne vizitați.

 Cu gânduri alese,

Doru – Toader CRIȘAN

Primarul comunei Prundu Bârgăului