Formații din Serbia, Bulgaria, Republica Moldova și România, prezente la Festivalul Internațional de Folclor Regele Brazilor!

Ajuns la a XVII-a ediție, Festivalul Internațional de Folclor Regele Brazilor va avea deschiderea oficială sâmbătă, 18 august, odată cu Zilele Comunei Prundu Bîrgăului.

De la ora 17.00, formații din Serbia, Bulgaria, Republica Moldova și România vor participa la deschiderea oficială a serbăriilor comunei Prundu Bîrgăului, pe scena amenajată în fosta piață agroalimentară, situată lângă primăria comunei.

Duminică, de la ora 12.30, formațiile participante vor putea fi admirate într-o paradă a portului popular, paradă care va avea loc în centrul localității, pe traseul Biserica Ortodoxă – scenă.

Formațiile vor susține apoi, de la ora 13:00, animații pe scenă, iar de la ora 17:00 începe Gala Folclorului Internațional, invitații speciali ai ediției din acest an a Festivalului Internațional de Folclor Regele Brazilor fiind: Marian Gogan, Virginia Irimuș, Ionuț Fulea și Ionuț Langa.