“A fost o zi plină de bucurie și zâmbete la Susenii Bârgăului și la Bistrița mulțumită prietenilor noștri din Germania, care au venit să ne fie alături, de Zilele Comunei Prundu Bîrgăului și au venit cu daruri!” anunță primarul comunei Prundu Bîrgăului, Doru Crișan.

Cu sprijinul autorităților locale zeci de cutii cu alimente aduse din Germania au ajuns, astăzi, la bătrânii internați în Centrul Medico-Social din Susenii Bârgăului și la copilașii instituționalizați în Centrul pentru Protecția Copilului de pe strada Toamnei din Bistrița.

“Le mulțumesc oaspeților din Germania care ne-au făcut onoarea și bucuria de a veni la Prundu Bîrgăului în aceste zile extrem de importante pentru comunitatea noastră. Au fost alături de noi și de sărbătorile de iarnă, când ne-au trimis cadouri pentru copiii din comună și acum, sunt din nou, prezenți în mijlocul nostru. Ne-au adus și daruri pe care am reușit astăzi să le ducem celor care au mare nevoie de ele – bătrânilor și copiilor” a mai spus primarul Doru Crișan.