Primarul comunei Prundu Bîrgăului, Doru Crișan, a dat ieri, 27 iunie, ordinul de începe al lucrărilor pentru extinderea rețelei de apă și canal.

Lucrările vor începe săptămâna viitoare, motiv pentru care administrația locală își cere scuze locuitorilor pentru disconfortul creat și vă solicită sprijinul pentru ca lucrările, menite să crească calitatea vieții și confortul dvs., să fie executate la cele mai înalte standarde de calitate.

Vă stăm la dipoziție pentru orice sesizări pe care le aveți legate de derularea acestui proiect și vă mulțumim pentru înțelegere și sprijinul pe care îl acordați!

Vă reamintim că Primăria Prundu Bîrgăului derulează un proiect de 5.455.818,99 de lei care vizează extinderea sistemului de alimentare cu apă și a rețelei de canalizare a comunei, proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Rurală. Lucrările includ realizarea a 2807 ml de conductă de alimentare cu apă și 8380 ml de canalizare.

După implementarea acestui proiect, toată populația comunei Prundu Bîrgăului va avea acces la rețele de apă și peste 90% la rețeaua de canalizare, excepție vor face localnicii care au case în zone izolate, greu accesibile.