Executivul primăriei comunei Prundu Bârgăului lucrează la proiectul de buget fiind identificate o parte din prioritățile anului 2020 însă, sunt așteptate și propuneri din partea cetățenilor.

Așa cum a obișnuit în ultimii ani, primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan, așteaptă din partea locuitorilor propuneri care ar trebui incluse în bugetul din acest an.

“Așteptăm din partea cetățenilor propuneri de lucrări sau investiții care cred că trebuie incluse în bugetul comunei. Este deja o tradiție, de câțiva ani, ca bugetul să se construiască și pe baza propunerilor venite din partea cetățenilor. Ne dorim să creștem standardele comunei noastre și, ca de fiecare dată, țin foarte mult la propunerile venite de la locuitorii comunei Prundu Bârgăului de aceea le aștept cu interes sugestiile” spune primarul Doru Crișan.

Propunerile pot fi transmise pe pagina de Facebook a primarului Doru Crișan, pe pagina de Facebook a primăriei Prundu Bârgăului sau pe email la adresa: primaria@prundubargaului.ro