Patru din cele cinci străzi prinse într-un proiect de asfaltare susținut din bugetul local al comunei Prundu Bârgăului au de astăzi primul strat de asfalt!

Zilele viitoare vor continua lucrările de modernizare ale străzilor Nucului, Livezilor, Răsărit de soare, Gălbenelelor și Casar și va fi turnat și al doilea strat de asfalt.

“O infrastructură modernă este primul obiectiv în dezvoltarea unei comunități de aceea prioritar pentru mine a fost dezvoltarea, modernizarea și extinderea infrastructurii. Am reușit să facem pași importanți în ceea ce privește asfaltarea străzilor din comuna noastră și acum derulăm mai multe proiecte de modernizare a drumurilor. Unul dintre ele prevede lucrări de asflatare a cinci străzi din comună, investiție realizată cu fonduri de la bugetul local” spune primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan.

Vor fi modernizați prin acest proiect 1,2 kilometri de drumuri în zonele: Nucului (212 m), Livezilor (228 m), Răsărit de soare (250 m), Gălbenelelor (227 m) și Casar (295 m).

Pe cele cinci tronsoane de drum vor fi realizate lucrări de asfaltare dar și de modernizare a șanțurilor și a podețelor. De asemenea, străzile vor și marcate și semnalizate corespunzător.